Vakantiehuis verhuren via Belvilla

feb 11, 2020 | Tips voor huiseigenaren

Wist u dat u extra geld kunt verdienen met de verhuur van uw (vakantie)huis als u op vakantie gaat of een vakantiehuis heeft? Ja, echt! 

Met Belvilla verhuurt u uw huis zonder problemen en kunt u meer financieel kapitaal genereren. Uw accommodatie verhuren via Belvilla is heel eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om een alternatief inkomen te verdienen via Belvilla, maar de allereerste stap is uw huis vindbaar te maken. 

Wij weten dat een eerste advertentie opstellen erg moeilijk is. Daarom maken wij het u gemakkelijker op ons platform. U hoeft slechts een paar keer te klikken of een paar seconden te wachten om uw interesse te tonen en klaar is kees! Onze verhuurexperts nemen contact met u op en helpen u razendsnel met uw advertentie op Belvilla. 

rent out

U hoeft alleen maar naar de omgeving voor huiseigenaren te gaan, te controleren hoe veel u met uw huis kunt verdienen en uw contactgegevens achter te laten als u daarmee instemt. Meer niet! Op andere platforms moet u door meerdere velden navigeren voordat u op het gewenste punt bent aanbeland, maar bij Belvilla houden we rekening met uw kostbare tijd en regelen wij alles voor u. U kunt rustig afwachten en toekijken hoe de boekingen binnenstromen.

En nu? Een van onze verhuurexperts neemt contact met u op om kennis te maken met u en uw huis en te bepalen wat er moet gebeuren om een advertentie te plaatsen op Belvilla. Wij regelen de foto’s van uw locatie, de beschrijving en het ontwerp van uw advertentie en delen deze met meer dan 2.000 websites, optimaliseren uw advertentie, uw dagelijkse prijsstellingen, beheren een overzichtelijke agenda voor u, regelen alle betalingen en restituties. We doen er dus alles aan om het beste uit uw vakantiehuis te maken en u te ontlasten. 

Als u graag zelf gasten wilt ontvangen, kan dat natuurlijk ook. Zorg ervoor dat uw huis netjes is, er schoon beddengoed op de bedden ligt en het huis over het algemeen een goede eerste indruk maakt. Tip: verwelkom gasten met een fles wijn of een doos chocolaatjes om een onovertroffen eerste indruk te maken. 

Bij Belvilla heeft u de keuze. U beheert uw huis. Waar wacht u nog op? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze verhuurexperts en kies voor een naadloze ervaring voor de verhuur van uw huis! 

Verhuur uw vakantiehuis via Belvilla

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten verhuurunkomsten voor u te maximaliseren.

Verhuur uw vakantiehuis via Belvilla

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten verhuurunkomsten voor u te maximaliseren.

You may also like

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *